Despre noi

Despre noi

Cu mai bine de 10 ani de experiență, Cabinetul Individual de Avocat – Trifu Gabriel Gigi oferă servicii de avocatură specializate, în domenii precum: dreptul civil, dreptul penal, dreptul muncii și dreptul contravențional. Pregătirea juridică temeinică și neîntreruptă, loialitatea față de clienții noștri, seriozitatea și performanța în angajamentele asumate sunt doar o parte dintre atuurile care ne recomandă de peste 10 ani.

Cabinetul este format dintr-o echipă experimentată de avocați și colaborează cu practicieni renumiți din domenii conexe dreptului: interpreți și traducători autorizați, experți judiciari și criminaliști, mediatori și executori judecătorești.

Specializările noastre de bază sunt: accidente de circulație cu victime, malpraxis medical, accidente de muncă, daune auto, contravenții, precum și acoperirea oricăror alte prejudicii cauzate urmare a unei fapte ilicite, indiferent de locul în care s-a petrecut evenimentul (oriunde în țară sau în străinătate).

Echipa noastră reușește soluționarea a sute de dosare anual, prin obținerea de despăgubiri în cuantumuri foarte ridicate. Cea mai mare despăgubire obținută de Cabinetul nostru a fost în cuantum de 1.000.000 euro, sumă obținută în cadrul unui dosar civil aflat pe rolul instanțelor judecătorești din București, având ca obiect fapta de vătămare corporală din culpă în urma unui accident rutier.

Servicii specializate

Cabinetul nostru oferă servicii de avocatură specializate

Despagubiri

Cea mai mare despăgubire obținută a fost 1.000.000 euro

Ani de experienta

Servicii specializate garantate de cei 10 ani de experiență

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this